Bun venit pe Azurdancestudio | 0040737560815

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
dans miri galati
02
Mar 2017

Sfaturi practice pentru dansul mirilor

Sfaturi pentru dansul mirilor

Dansul mirilor sau dansul miresei este mai mult decât un dans, reprezintă un nou început din viața ta, dansul care simbolizează noul statut de soț și soție.

Deși are o semnificație atât de puternică, de cele mai multe ori dansul mirilor se pierde printre atâtea detalii din organizarea unei nunți. Trebuie să recunoaștem faptul că organizarea unui astfel de eveniment de la A la Z necesită foarte multă muncă și atenție la detalii.

Trebuie să umbli toată ziua cu agenda persoanală după tine, să notezi orice mic detaliu, să umbli cu zeci de liste în geantă și să ai telefonul plin de mementouri care să îți aducă aminte să nu întârzii la anumite întâlniri. Cine să își mai aducă aminte de dansul mirilor în febra pregătirilor?

dansul mirilor

De cele mai multe ori, viitorii miri își aduc aminte de acest dans simbolic cu câteva zile înainte și se panichează. Dacă mă pierd și nu mai știu să dansez? Dacă o calc pe rochie? Dacă mă împiedic? Astfel de întrebări încolțesc în mintea ta și nu fac decât să te streseze mai tare. În cele ce urmează vom vedea câteva sfaturi practice în ceea ce privește plănuirea acestui mare dans.

Primul pas este să te înscrii la cursurile de dans pentru nunta.

Chiar dacă consideri că nu ai nevoie de lecții de dans pentru că tu știi foarte bine să dansezi, nici nu știi ce bine îți vor prinde în acele momente de panică în care parcă ai uitat chiar și cel mai simplu pas de dans.

Cursul dansul mirilor te vor ajuta extrem de mult în căpătarea încrederii în tine și în dansul pe care îl vei executa, și te vor ajuta să pășești pe ringul de dans cu privirea sus. În cadrul cursurilor de dans pentru nunți vei exersa de atât de multe ori dansul ales încât îți garantăm că vei ști să îl execuți la perfecțiune și dacă te trezește cineva în mijlocul nopții.

Dacă te-ai înscris deja la cursurile de dans pentru nunți, cel de-al doilea pas este alegerea melodiei potrivite. Aici există două categorii de persoane: cei care vor o melodie semnificativă (spre exemplu: melodia pe care au dansat prima data, melodia pe care a avut loc primul sărut, etc.) și cei care vor o melodie care nu îi reprezintă tocmai pentru a stârni mirarea invitaților și de a transforma totul într-un moment comic.

dans miri galati

La prima lecția din cadrul cursurilor de dans pentru nunți va trebui să îi spui coregrafului tău ce melodie ai ales. Dacă încă nu ești hotărât, atunci cu siguranță el te va ajuta cu câteva sfaturi prețioase. De asemenea, trebuie să te hotărăști ce fel de moment vrei: un simplu vals vienez sau un colaj de stiluri de dans?

Ultimul sfat prețios pe care dorim să ți-l dăm este: distrează-te! Mulți miri sunt crispați în momentul marelui dans, numără pașii, stau încordați și nu zâmbesc deloc. Și ce dacă greșești un pas din coregrafie? Crezi că va observa cineva? Cel mai important este să te distrezi și să transmiți invitaților tăi măcar o parte din fericirea pe care tu o experimentezi.

În cadrul cursurilor de dans pentru nunți ne vom distra, dar vom și dansa. Ne vom asigura că postura ta este corectă, că pașii sunt executați așa cum trebuie și că zâmbești cât mai mult. Ne vom consulta în privința coregrafiei și apoi ne vom amuza în momentul execuției ei. Dar întotdeauna ne vom asigura că dansul din seara marelui eveniment va fi perfect. Dacă nu ne crezi, te așteptăm să te convingi!


Articole asemanatoare