Bun venit pe Azurdancestudio | 0040737560815

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Cursuri de dans pentru copii la Azurdancestudio

Cursuri de dans copii. Dansul e special, este bucurie, distractie, munca si spectacol. Dansul scoate la iveala multe calitati si abilitati. Veti fi surprinsi sa descoperiti talentul muzical ,coordonarea,pasiunea pentru ritm si miscare ale copilului dumneavoastra. Autodisciplina va fi adoptata cu placere de copil,care se va dezvolta armonios fizic si psihic intr-un mediu placut alaturi de prieteni si parteneri de dans. Copiii pot incepe cursurile de dans inca de la 4-5 ani.

Cursuri de street dance

Cursuri de dans copii Street Dance, acestea sunt predate de profesionistii din industrie si reprezinta o combinatie de dans comercial stradal. Tipul de dans vazut in videoclipuri muzicale populare, popping, toate acestea sunt asociate miscarii hip hop deoarece au în comun mai multe elemente de street dance.

Cursuri de hip hop

Cursurile noastre de dans Hip Hop sunt potrivite pentru toate vârstele si abilitatile. Aflati pasii traditionali pentru cele mai recente melodii. Instructorii urmeaza programa de dans, dar reprezinta propriul lor stil si caracter pentru coregrafia creativa pe care copilul dvs. o va învataa în cadrul cursurilor de dans.

Cursuri de balet

Elevii pot lua examenele anuale si se efectueaza evaluari interne regulate. Copiii sunt învatati cu o varietate de tehnici în centrul fiecarei clase. Adesea cu o întorsutura moderna. În timp ce recunoastem importanta aprecierii muzicii si a practicii clasice pentru o serie de compozitori traditionali, unele dintre rutinele noastre sunt adesea puse pe melodii moderne.

Cu toate aceastea, clasele noastre nu compromit tehnicile si se acorda o mare atentie fiecarui elev pentru a se asigura ca poza, postura si plasarea acestuia sunt corect realizate de fiecare in parte.Copiii dumneavoastra vor invata o varietate de tehnici in interiorul fiecarei clase. Toate acestea vor fi evaluate regulat iar examenele lor, daca pot fi numite asa, vor fi spectacolele organizate de catre scoala de dans.

Abonament lunar copii (2 sedinte/saptamana): 80 RON

Fiecare grupa are in componenta cel mult 10 copii

  • Fusta, colanti sau pantaloni usor evazati cu talie joasa
  • Tricou, maieu sau bustiera, esarfa (fara banuti)
  • Incaltaminte usoara – soseste, balerini, cipici de dans
  • Prosop

De se ca alegi cursurile de dans pentru copii:

Daca vrei ca cel mic sa poata dansa cu o fata la nevoie, du-l la cursuri de dans. Trebuie neaparat sa îl învetee cineva sa danseze ceva mai mult de cât amatorismele pe care oricine le poate deprinde. Baiat sau fata,oricare din ei,va deveni elegant si armonios dezvoltat.

Dansul înseamna disciplina. E solutia perfecta pentru copiii indisciplinati cu care parintii nu stiu ce sa mai faca. Daca de voi nu asculta, duceti-l la dans unde va avea un instructor care care prin joaca si muzica va sti cum sa il abordeze. Astfel, caracterul lui se va mai domoli si se va obisnui cu ideea ca trebuie sa asculte de cei mari. Daca o sa ii si placa atunci dansul va deveni pasiunea lui.

Cursurile de dans reprezinta un motiv extraordinar pentru cei mici sa îsi consume energia pe timp de iarna. În perioadele de toamna, iarna, primavara, când temperaturile din termometre nu sunt deloc prietenoase, când afara ploua ori e zapada mare, cursurile de dans sunt o descatusare de energie uriasa. Sa vedeti ce obosit si satisfacut va fi cel mic dupa primele lectii de dans. #azurdancestudio

Momente din timpul cursurilor

Cursuri dans copii
Curs de dans copii
Dansuri pentru copii
Dans modern pentru copii
Cursuri de dans pt copii
Cursuri de dans pentru copii

Articole de pe blogul dansatorilor

08
Iun 2017

Dezvoltare personala prin dans si muzica

Dezvoltare personală prin cursuri de dans Dezvoltare personala prin dans, de multe ori se...

06
Iun 2017

Motive sa apelam la cursuri de dans pentru nunta

Cursuri de dans pentru nuntă trend in Romania Cursuri de dans pentru nunta sunt...

03
Mar 2017

Lectii de dans pentru copii

Motive să îți înscrii copilul la lectii de dans Lectiile de dans pentru copii...