Cursuri de dans pentru copii in Galati

Dansul pentru copii e special, este bucurie, distractie, munca si spectacol. Dansul scoate la iveala multe calitati si abilitati din copii de aceea este indicat sa ai inscriem la cursuri de dans pentru copii.

Veti fi surprinsi sa descoperiti talentul muzical, coordonarea, pasiunea pentru ritm si miscare ale copilului dumneavoastra.

Autodisciplina va fi adoptata cu placere de copil,care se va dezvolta armonios fizic si psihic intr-un mediu placut alaturi de prieteni si parteneri de dans.

Cursuri de dans pentru copii incep inca de la 4-5 ani.

Nu sunt necesare audiții pentru clasele introductive la divizia junior a cursurilor de dans pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani

Cursuri de dans noi pentru copii începători după orele de școală

Toată lumea trebuie să de înceapă undeva și nu există un loc mai bun pentru a învăța să dansezi decât la cursurile și lecțiile noastre de dans. Aflați mai multe astăzi.

Cursuri de Balet

Cursuri de balet copii

Cursuri de dans pentru copii si lectii de balet, muzica clasică tradițională are mult de oferit tinerilor dansatori, postura, harul și muzicalitatea sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii. Copiii vor explora o gamă de mișcare, puterea de construcție și flexibilitate și prin improvizație îndreptata spre copii vor spori mintea lor creatoare. Un antrenament fantastic pentru corp combinând baletul cu pilates.

Cursuri de hip hop copii

Cursuri de hip hop copii

Cursurile noastre de dans Hip Hop pentru copii sunt potrivite pentru toate vârstele si abilitatile. Aflati pasii traditionali pentru cele mai recente melodii. Instructorii urmeaza programa de dans, dar reprezinta propriul lor stil si caracter cu coregrafie creativa pe care copilul dvs. o va învata în cadrul cursurilor de dans. O modalitate distractivă și atletică de a vă bucura de dans.

Cursuri de street dance

Cursuri de street dance copii

Cursuri de dans Street Dance pentru copii, acestea sunt predate de profesionisti din industrie si reprezinta o combinatie de dans comercial urban. Tipul de dans vazut in videoclipuri muzicale populare, popping, toate acestea sunt asociate miscarii hip hop deoarece au în comun mai multe elemente de street dance.

Cursuri de dans contemporan pentru copii

Dans contemporan copii

Cursuri de dans contemporan pentru copii, acesta clasa progresează prin rutine de dans cu o serie de provocări tehnice. Această abordare unică a predării oferă participantului o experiență de dans foarte plăcută și cuprinzătoare.
Cursuri de dans modern copii

Cursuri de dans modern

Cursuri de dans modern promovează bucuria expresiei fizice și relația dintre sunet și muzică față de mișcare. Cursurile subliniază aspectele creative și tehnice ale formelor de artă și adesea oferă acompaniament muzical de către un muzician live.  Cursurile includ exerciții de încălzire pentru pregătirea corpului pentru mișcare și instruire coregrafică care dezvoltă coordonarea, postura, forța, atletismul, imaginația și arta.

Cursuri de dans oriental copii

Cursuri de dans oriental pentru copii

Cursuri de dans oriental pentru copii. Orice formă de dans poate fi privită ca o activitate sănătoasă pentru participanți sau ca o activitate care îi încurajează pe adulți să obțină idei pe care nu ar trebui să le primească despre interpret. Dansul, prin însăși natura sa, îi invită pe spectatori să privească mișcarea corpului interpretului, iar oamenii care se uită vor pune propriile lor interpretări asupra a ceea ce văd.

De ce sa alegi cursuri de dans pentru copii

Daca vrei ca cel mic sa poata dansa cu o fata la nevoie, inscrie-ti copilul la cursuri de dans pentru copii.

Trebuie neaparat sa îl învete cineva sa danseze ceva mai mult de cât amatorismele pe care oricine le poate deprinde.

Baiat sau fata, oricare din ei, va deveni elegant si armonios dezvoltat.

Această clasă construiește flexibilitate, putere și încredere.

Cu accent pe învățarea atît a vocabularului acrobatic, cît și a dansului necesar pentru a fi un atelier distrativ.

Înscrie-te la cursuri de dans copii

Dansul înseamna disciplina. E solutia perfecta pentru copiii indisciplinati cu care parintii nu stiu ce sa mai faca.

Daca de voi nu asculta, duceti-l la dans unde va avea un instructor care care prin joaca si muzica va sti cum sa il abordeze.

Astfel, caracterul lui se va mai domoli si se va obisnui cu ideea ca trebuie sa asculte de cei mari.

Daca o sa ii si placa atunci dansul va deveni pasiunea lui.

Cursuri de dans copii reprezinta un motiv extraordinar pentru cei mici sa îsi consume energia pe timp de iarna.

În perioadele de toamna, iarna, primavara, când temperaturile din termometre nu sunt deloc prietenoase, când afara ploua ori e zapada mare, cursurile de dans sunt o descatusare de energie uriasa.

Sa vedeti ce obosit si satisfacut va fi cel mic dupa primele lectii de dans.

Cu toate aceastea, clasele noastre nu compromit tehnicile si se acorda o mare atentie fiecarui elev pentru a se asigura ca poza, postura si plasarea acestuia sunt corect realizate de fiecare in parte.

Copiii dumneavoastra vor invata o varietate de tehnici in interiorul fiecarei clase.

Toate acestea vor fi evaluate regulat iar examenele lor, daca pot fi numite asa, vor fi spectacolele organizate de catre instructori scoli de dans.