Bun venit pe Azurdancestudio | 0040737560815

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Dans oriental Galati
Cursuri De Dans Oriental Galati
Cursuri De Dans Oriental Pt Copii

Cursuri de dans oriental

Vino alaturi de noi in intr-o electrizanta lume a feminitatii si a dansatoarelor de oriental. Dansul Oriental semnifica senzualitate si feminism, iar acesta este justificarea si manifestarea pure a feminismului. In cadrul cursurilor de dans oriental oferite de scoala de dans Azurdancestudio vei reusi sa iti pui in valoare feminitatea, miscarile si coordonarea corpului si tot odata iti vei tonifica si imbunatati conditia fizica.

Cursuri de dans oriental

Dansul oriental si provinienta lui. Acest dans originar si folosit pentru pregatirea domnisoarelor dinaintea casatoriei, cu miscari electrizante specifice aratand senzualitate si feminitate.

In vechile traditii orientale zona soldurilor este cel mai important punct de energie si este in special folosit in dansul oriental, stilurile de dans oriental se impun prin miscari ale soldurilor, capului si bratelor, umeri si pieptul vor pune in evidenta senzualitatea si frumoasetea femeii. Fara nici o indoiala, dansul oriental, sau momentul bellydance este printre cele mai cerute cursuri de dans.

Componenta dansului oriental

Dansul oriental ajuta in mentinerea unui corp tonificat si unduios, tinuta corecta si eleganta, relaxeaza, creste mobilitatea articulatiilor si stima de sine. Vei redescoperi ca prin dansul oriental invatam cum sa ne separam diferite zone ale corpului prin tehnici de dans si ritm. Indealungul cursurilor de dans oriental va ve-ti bucura de fascinanta lume a dansului si libertatea lui.

Grupele de cursuri de dans oriental sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il aveti: incepatori, intermediari sau avansati, fiecare grupa avand 1 sedinta de 90 de minute pe saptamana. Accesul in grupa de intermediari se face dupa completarea modulului de incepatori.

Abonament lunar adulti (1 sedinta/saptamana): 80 RON

Grupa are in componenta cel mult 10 cursante

  • Fusta, colanti sau pantaloni usor evazati cu talie joasa
  • Tricou, maieu sau bustiera, esarfa (fara banuti)
  • Incaltaminte usoara – soseste, balerini, cipici de dans
  • Prosop

Articole de pe blogul dansatorilor

08
Iun 2017

Dezvoltare personala prin dans si muzica

Dezvoltare personală prin cursuri de dans Dezvoltare personala prin dans, de multe ori se...

06
Iun 2017

Motive sa apelam la cursuri de dans pentru nunta

Cursuri de dans pentru nuntă trend in Romania Cursuri de dans pentru nunta sunt...

03
Mar 2017

Lectii de dans pentru copii

Motive să îți înscrii copilul la lectii de dans Lectiile de dans pentru copii...