Cursuri de dans oriental pentru începători

Cursuri de dans oriental in Galati

Cursuri de dans oriental in Galati

Cursuri de dans oriental noi pentru copii si adulti începători. Vino alaturi de noi in intr-o electrizanta lume a feminitatii si a dansatoarelor de oriental.

Dansul oriental semnifica senzualitate si feminism, iar acesta este justificarea si manifestarea pure a feminismului.

In cadrul cursurilor de dans oriental oferite de scoala de dans Azurdancestudio vei reusi sa iti pui in valoare feminitatea, miscarile si coordonarea corpului si tot odata iti vei tonifica si imbunatati conditia fizica.

Cursuri de dans oriental profesionist

Dansul oriental si provinienta lui. Acest dans originar si folosit pentru pregatirea domnisoarelor dinaintea casatoriei, cu miscari electrizante specifice aratand senzualitate si feminitate.

In vechile traditii orientale zona soldurilor este cel mai important punct de energie si este in special folosit in dansul oriental, stilurile de dans oriental se impun prin miscari ale soldurilor, capului si bratelor, umeri si pieptul vor pune in evidenta senzualitatea si frumoasetea femeii.

Fara nici o indoiala, dansul oriental, sau momentul bellydance este printre cele mai cerute cursuri de dans.

Cursuri de dans oriental profesionist

Informatii utile

Fusta, colanti sau pantaloni usor evazati cu talie joasa Tricou, maieu sau bustiera, esarfa (fara banuti) Incaltaminte usoara – soseste, balerini, cipici de dans Prosop

Componenta dansuri orientale

Dansul oriental ajuta in menținerea unui corp tonificat și unduios, ținuta corecta si eleganta, relaxeaza, creste mobilitatea articulațiilor si stima de sine.

Vei redescoperi ca prin dansul oriental invațam cum sa ne separam diferite zone ale corpului prin tehnici de dans si ritm.

Indealungul cursurilor de dans oriental vă ve-ți bucura de fascinanta lume a dansului si libertatea lui.

Grupele de cursuri de dans oriental sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il aveti: începători, intermediari sau avansati, fiecare grupa avand 1 sedinta de 90 de minute pe saptamana.

Accesul in grupa de intermediari se face dupa completarea modulului de începători.

Cursurile de dans oriental sunt tinute de doamna coregraf Anton Nela Adina

Clase de Bellydance copii
Dans oriental lectii
Dans din buric oriental

Lectii de dans oriental unice într-un mediu extraordinar.

Indiferent dacă scopul dumneavoastra este pentru copilul tau să se distreze sau sa isi mareasca activitatea fizică sau să se desfășoare în fața unei audiențe, această clasă de oriental specială pentru copii il va face pe copilul dvs. sa râda și să isi facă prieteni în cel mai scurt timp.

Această clasă magică și încântătoare de Belly Dance este concepută pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani și li se va introduce poziția fundamentală și muzicalitatea găsită în dansul Belly Dance. Copiii vor dezvolta abilități sociale, isi vor mari activitatea fizică și isi vor crea prietenii în timp ce vor învăța cum să danseze! 1 oră pe lecție.

Cursantii nostri fi învățați un dans coregrafic pentru inceput iar la sfârșitul celor 8 sedinte (câte 60 minute de fiecare) vor putea fi capabili sa puna în practică a tehnicilor dansului oriental.

De asemenea la Azurdancestudio se tin si cursurile personalizate individuale unu vs unu. Ai un anumit stil de dans pe care doriți să-l polisați? Sau aveți indicii și îndrumări suplimentare pentru o anumită coregrafie? Poate vrei să-ți surprinzi prietenii cu o performanță de dans? Luați legătura cu noi pentru a proiecta un pachet unic adaptat nevoilor dvs. specifice! Te asteptam la cursuri de dans oriental!