Bun venit pe Azurdancestudio | 0040737560815

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Profesor de dans
14
Feb 2017

Lectii de la un profesor de dans

Productivitatea unui profesor de dans

Cum vad eu ca profesor de dans “Baletul”, o este o expresie deosebita, efemera. Un joc de picioare delicat. Persoanele care studiază baletul păstrează, de asemenea, o flexibilitate de-a lungul vieții lor chiar si cand devine adult, ceea ce face această tehnică, baza de formare pentru toate tipurile de dans.

Profesor de dansuri

 

In timp ce dansul de balet semnifica dedicare și necesită o pregătire serioasă, puteți învăța elementele de bază pentru a vă pregăti pentru continuarea studierea altor stiluri de dans. Să învețe să se pregătească pentru practicarea acestuia, pozițiile de bază, iar unele dintre primele tehnici pe care este posibil să le întâlniți în balet.

 

profesor de dans

  • Întindeți foarte bine muschii. Stretching-ul este important pentru a incalzi muschii, intarirea muschilor si a alungi postura dumneavoastră.
  • Este vital ca aceasta sa se faca la începutul fiecărei sesiuni de balet, inclusiv înaintea unui spectacol.
  • Atunci când se tin cursurile de balet, este importanta incalzirea, timp de cel puțin 15-30 de minute, pentru a da mușchiilor amplă oportunitate de a încălzi, reducând riscul de rănire
  • Întotdeauna purtați poante de balet.
  • Poantele de balet  ar trebui să fie în mod corespunzător purtate, montate confortabil, dar nu atât de strâns intrucat acestia opresc fluxul de sange si creeaza o senzație de amorțeală în picioare.
  • Există diferite tipuri și stiluri de pantofi, asa ca cere profesorului de balet sau de un agent de vânzări la magazin sfaturi, având în vedere intențiile de dans.
  • Se poarta haine confortabile și atletice. Cel mai important lucru imbracamintea trebuie sa fie confortabila, de aceea se poarta haine cat mai lejere, astfel încât să puteți avea asigurea că sunteți in formara și totul desfasoara în mod corect în oglindă.
  • O câmpie de negru și roz, tricou, dresuri sunt de obicei un pariu sigur. papuci de balet roz sau negru sunt de asemenea adecvate.
  • Găsiti un spațiu adecvat pentru a practica. Baletul este mai puțin despre a învăța mișcările și mai mult despre perfecționarea lui.
  • Din acest motiv, este întotdeauna mai bine sa puteti practica cursuri de balet într-un studio de balet sub îndrumarea unui profesor de dans bun, care va fi capabil de a corecta și echilibra timp ca tu sa dansezi în mod corespunzător.

Tot ce mai ramane este sa vizitezi si sa participi la cursuri de dans oferite de scoala de dans Azurdancestudio.

Aduna informatii referitoare la stiluri de dans si cursuri de dans disponibile. Instructorii nostri sunt intotdeauna bucurosi sa ajute si sa va indrume spre o cariera de dansator.


Articole asemanatoare