Lectii de dans: Top 10 motive pentru inscriere

Lectii de dans pentru o viata mai frumoasa

Lectii de dans alaturi de scoala de dans Azurdancestudio. Dansul este o partea din viata si aduce bucurie în zilele noastre. Dansatorii sunt peste tot în televiziune, în filme și pe stradă, în show-uri și în piesele de artă.

Puteți merge la teatru și puteți viziona dansatori care transmit o poveste, sau puteți merge direct la studioul dvs. de dans local unde puteți viziona dansatori de evenimente sociale și competitive!

Lectii de dans

De ce face asta toată lumea? Iată primele 10 motive:

1. Lectii de dans pentru eliberarea stresului

Auzim că cursantii mărturisesc acest lucru în fiecare zi. Vedem asta când pleacă din clasele noastre de grup, ștergând sudoarea din sprâncene, zâmbind după ce au invatat ceva pasi de Merengue și Salsa timp de patruzeci de minute!

Motivul științific de ce dansul are capacitatea de a acționa ca o eliberare de stres provine de la ideea că, atunci când organismul se simte bine, creerul de asemenea dupa o activitate fizică eliberează neurotransmițători și endorfinele care servesc la diminuarea stresului.

2. Lectii de dans pentru socializare

Cum vă fac orele de dans mai atractive la petrecere? Asta te gândești, nu-i așa?
Răspunsul este simplu: încredere! Încredere! Încredere! Dansul este o activitate atît de distractivă și socială, încît nu poate să-ți împrăștie viața socială.

Dacă reușești să iti faci prieteni la studio-ul tău (și iti vei face mulți prieteni aici!), abilitățile pe care le vei învăța vor fi în avantajul tau indiferent unde te duci iar distracția se va multiplica de-a lungul timpului!

3. Lectii de dans o importantă lecție socială

Dacă trebuia să aleg cel mai important lucru pe care dansul îl învață cursantilor mei, aș alege acest lucru: Reincercați până când reușiți!

La inceput, dansatorii nu pot pune niciodata doi pasi bine impreuna, dar cei care vor arata cel mai bine chiar si in acel stadiu incipient sunt cei care si-au pus personalitatea in dansul lor indiferent cat de rau cred ca ar arata.

Lecții de dans ce te vor învață să fii tu insusi și această abilitate se aplică mult mai mult decât dansand singur in fata televizorului!

4. Lectii de dans pentru orice comunitate

Există două feluri de oameni din lume: dansatori și privitori. Acum ai putea fi un privitor. E destul de plictisitor după un timp, nu-i așa? Vino să înveți cum să dansezi și poți sari acea diviziune.

Este o promisiune simplă, dar ușor de păstrat. Dansatorii sunt în cautare de distracție, indiferent de scenariu!

5. Lectii de dans ce te vor scoate din rutina

Simti ca job-ul tau, creaza o gaura in sufletul tău? Viața de familie te-a doborât? Vă simțiți ca o mașină a cărei faruri se estompează, ca și cum drumul din față devine din ce în ce mai rau?

Viața nu trebuie să se oprească niciodată să fie distractivă și nu există nici o scuză pentru a deveni plictisitoare.
Avem studenți între 9 și 95 de ani. Dansul nu se limitează la nici un grup de vârstă, nici un statut social, nici un gen, nici o orientare sau situație de viață.

6. Lectii de dans ce îmbunătătesc sănătatea

As putea scrie 10 articole despre beneficiile ale unui stil de viață activ. Pot să vă spun despre modul în care exercitarea de impact al dansului stimulează mușchii foarte puțin utilizati, cum se poate îmbunătăți sănătatea d-voastra, alinierea coloanei vertebrale și chiar foarte bine, starea ta de spirit.

Dansul este la fel de natural pentru un corp uman ca si mersul pe jos!

7. Lectii de dans ce creaza romantism

Te-ai gândit că nu ar merge si in dans? De ce nu? Suntem cu toții adulți aici și știm că, căsnicia și relațiile fericite fac viața fericită. Dansul poate fi atât de încărcat de senzualitate și de dragoste, ar fi o crimă să ignori acest beneficiu al claselor de dans.

Vă veți ține strâns, vă veți atinge și vă veți mângâia unul pe altul în timp ce conduceți sau urmați pașii de dans. Veți flirta prin salsa și cha-cha și veți aluneca prin rumba și bolero și, când vă veți întoarce acasă ... ei bine, cred că știți sa deduceti :).

8. Lectii de dans special pentru tine

Ne petrecem atât de mult timp din viețile noastre pentru a ai servii pe altii, si asta nu este un lucru rău.
Sprijinirea comunității noastre și a celor dragi ne face să devenim oameni mai buni și mai puternici, dar, totuși, este frumos să fii centrul atenției din când în când.

Când veniți la scoala de dans Azurdancestudio accentul se pune pe tine. Suntem aici pentru a vă face mai buni și mai fericiți în fiecare secundă petrecuta în studio. De aceea studenții noștri consideră că orele lor de dans sunt punctul culminant al săptămânii lor.

9. Lectii de dans o mai buna organizare

La Azurdancestudio, vei lua lectii de dans care vor fi orientate spre a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în dans și în viață.

Oferim un cadru aerisit care să vă impinga acolo unde doriți să ajungeti și acest cadru vă poate ajuta să vă extindeti în multe scenarii diferite nu numai la lectii de dans.

 Lectii de dans o mai buna organizare
Lectii de dans pentru o mai buna organizare

Nu vă pot spune cât de mulți studenți au venit la mine personal și mi-au mulțumit pentru că i-am ajutat să vadă cât de ușor poate pot fi setarile prioritatilor si a golurilor personale sau profesionale.

Nu fi unul dintre acei oameni care se mulțumesc cu status quo-ului. Rămâi doritor pentru o viață mai bună și mai plină. Vă putem arăta după prima lectie de dans!

10. Lectii de dans inceperea unei aventuri

Nu vă puteți imagina încă cum se va schimba lumea când veți începe cursurile de dans. Sunt atât de mulți oameni care se întâlnesc, atât de multe evenimente pentru a participa, atât de multe lucruri de învățat. Este ca și cum ai fi copil din nou și descoperi lumea din nou pentru prima dată.

Dansul este o lume cu totul nouă, plină de strălucire și ritual, unde bărbații pot fi bărbați și femeile pot fi doamne, unde toată lumea dorește să se bucure singure și fiecare are ceva în comun. Merită să te inscrii.

Deci, alături de noi! Încercați lectii de dans și găsiți propriile zece motive pentru a dansa!