De ce să îți înscrii copilul la cursuri de dans?
Bun venit pe Azurdancestudio | 0040737560815

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
Lectii de dans
03
Mar 2017

Motive să îți înscrii copilul la lectii de dans

Motive să îți înscrii copilul la lectii de dans

Lectiile de dans pentru copii încep să fie din ce în ce mai căutate de părinții care își doresc o activitate regulată pentru copiii lor. Indiferent de stilul de dans, aceste cursuri pot avea numeroase beneficii asupra copiilor, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic.

De aceea, înainte de a pune în balanță dacă să îi achiziționezi copilului tău ultimul model de telefon sau să îl înscrii la un curs de dans, ar fi bine să știi care sunt avantajele unui curs de dans.

Primul avantaj și cel mai important este faptul că îi oferi copilului tău o activitate, o modalitate de a-și petrece timpul într-un mod plăcut. Lectii de dans pentru copii, printre multe alte motive au și scopul de a ajuta la dezvoltarea armonioasă a copilului atât fizică cum ar fi întărirea mușchilor și a oaselor, cât și psihică, cum ar fi capacitatea de a comunica cu ceilalți copii și de a lega prietenii.

Cursurile de dans

Majoritatea părinților optează pentru un anumit sport precum fotbalul, bachetul sau handbalul. Însă, de ce să îți expui copilul la anumite accidentări când îl poți înscrie la cursurile de dans pentru copii?

În cadrul cursurilor de dans copiii vor învăța să fie și mult mai disciplinați deoarece trebuie să asculte cu deosebită atenție indicațiile antrenorului sau coregrafului.

Mai mult decât atât, va învăța să fie punctual și să lucreze contra timpului, abilități care îl vor ajuta foarte mult pe viitor.

Dacă te confrunți cu un copil destul de agitat in sensul în care are prea multă energie și care nu vrea să asculte de tine, e de ajuns să îl duci la un singur curs de dans pentru a vedea cât de importante sunt regulile.

Inocența copiilor îi face să lege prietenii foarte ușor, lucru ce nu se întâmplă prea des în lumea adulților.

Profită de această inocență și dă-i copilului tău ocazia de a se împrieteni cu alți copii care împart aceeași pasiune cu ei.

Vei evita în acest sens și o educație negativă și asocierea copilului tău cu diverse anturaje care nu sunt tocmai potrivite pentru el.

Cum te vor ajuta lectiile de dans

Lectiile de dans te vor ajuta mai ales în cazul copiilor timizi sau a copiilor care iubesc prea mult tehnologia și uită să se bucure de copilăria lor.

Înscrierea lor la lectii de dans îi vor oferi o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber și le veți arăta în același timp și ce pierd în momentul în care preferă să se joace pe tabletă sau smartphone.

Inocența copiilor îi face să lege prietenii foarte ușor, lucru ce nu se întâmplă prea des în lumea adulților.

Profită de această inocență și dă-i copilului tău ocazia de a se împrieteni cu alți copii care împart aceeași pasiune cu ei.

Vei evita în acest sens și o educație negativă și asocierea copilului tău cu diverse anturaje care nu sunt tocmai potrivite pentru el.

Lectii de dans copii

Lectiile de dans vor ajuta în cazul copiilor timizi sau a copiilor care iubesc prea mult tehnologia și uită să se bucure de copilăria lor. Înscrierea lor la lectii de dans îi vor oferi o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber și le veți arăta în același timp și ce pierd în momentul în care preferă să se joace pe tabletă sau smartphone.

În cazul copiilor timizi, lectiile de dans îi vor ajuta să socializeze, să se deschidă și să socializeze mult mai ușor cu cei din jur. Vei observa o îmbunătățire a comportamentului copilului tău chiar după prima lecție de dans.Lectii de dans pentru copii

In ultimul timp, lectiile de dans pentru copii reprezintă soluția ideală pentru zilele ploioase de toamnă sau zilele geroase de iarnă în care copilului nu poate ieși afară la joacă și nu își poate consuma energia în interiorul locuinței.

În acest caz, lectii de dans pentru copii reprezintă o adevărată scăpare atât pentru copii, care au un loc unde să își consume energia, cât și pentru părinți, care nu vor mai trebui să stea toată ziua după copiii lor.

 

Înainte de a-ți înscrie copilul la un curs de dans, este important să afli și părerea lui. Întreabă-l ce curs de dans ar prefera să urmeze, pentru a te asigura că va merge de plăcere și că abia va aștepta următoarea întâlnire cu noii săi prieteni de la cursul de dans.

Din experiența noastră, fetițele preferă cursurile de balet, în timp ce băieții sunt atrași mai mult de cursurile de street dance sau dans contemporan.


Articole asemanatoare