Coregraf Cocu Iulian

Cocu Iulian MemoriesIntructorul de dans Cocu Iulian, B-Boy și activist hip hop, organizator și promotor al culturii de dans Street Dance si Hip Hop. Noi suntem reprezentanții culturii hip hop și trebuie să facem tot ce putem mai bine pentru a o aduce în fața publicului în forma sa cea mai pură și esențializată.

Coregraf Cocu Iulian a început sa danseze încă din 1994 și este fondatorul trupei Rap Danger. Bboy Cocu Iulian este liderul trupei BBoyzonly Romania. Membru Fighting Soul din Italia.

Este invitat la toate marile evenimente ale scenei de breaking, printre care in 2006 la Battle of the Year Germany World Cup , Olimpiada de iarna 2006 in Torino, Italia si deasemenea in Franta la Toulouse International Championship. Deasemenea la Bboy Session 2009 – Romania locul 1.

Dincolo de școala de dans, munca lui Coregraf Cocu Iulian în zonele dezavantajate ale orașelor noastre locale, precum și în școli și colegii ne-a determinat să punem capăt tuturor tipurilor de discriminări și să îmbunătățim accesul oamenilor la cultura, sport si arta.

Școala noastră de dans Azurdancestudio din orașul Galați ne-a permis să punem ideile în practică, promovând diversitatea socială și o cultură a incluziunii, mai ales printr-o politică de prețuri progresivă, astfel încât oamenii din toate mediile sociale să poată avea acces la o întreagă gamă de dansuri .