Coregrafie

Bogdan

Coregraf Bogdan

Bogdan coregraf al scoli de dans Azurdancestudio

Street Dance cu Bodo Yo

Bogdan coregraf si instructor de dans Breakdance. Misiunea de coregraf a lui Bogdan (Bodo) este aceea de a se asigura că rutina este plăcută nu numai pentru participanți, ci și pentru public și, eventual pentru judecători de dans.

De ce am ales sa predau in scoala de dans Azurdancestudio ?

Instructorii de la Azurdancestudio au o vastă experiență în teatrul  si dansul profesionist și continuă să lucreze și să mențină contacte strânse cu industria teatrală națională și internațională.

Adâncimea și lățimea antrenamentelor sunt completate de prelegeri și ateliere cu invitati si personalități internaționale de scenă și de ecran.

Acțiunea de instruire de la nivelul introductiv la nivel avansat este predată de profesioniștii din industrie care iau imensa mândrie în predarea meserii lor.

Formarea si mișcarea reprezintă elementele esențiale ale gradului de profesie și de asemenea, sunt cursuri de dans oferite instructori stabiliți aici care sunt interesați să își îmbunătățească abilitățile predand aceasta frumoasa arta „dansul”.

Scoala de dans Azurdancestudio este deschisă dezvoltării de parteneriate și relații de finanțare cu alte organizații comerciale și non-comerciale, pentru a aduce beneficii mai multe dansului din România.