Anton Nela coregraf si instructor

Coregraf Anton Nela
Coregraf Anton Nela

Anton Nela este onorată să facă parte din scoala de dans Azurdancestudio și așteptă cu nerăbdare să mențina o cariera profesionala stralucita si în următorii ani!

Anton Nela a dansat toată viața și a învățat cu profesionalism peste 500 de copii sa danseze in circa 4 ani de la deschidere.

Anton Nela a câștigat multe premii de instructor și de conducere de top, acesta se străduiește pentru un mediu de învățare excelent plin de distracție, creativitate și disciplina artistică.

Anton Nela de la dans la coregrafie

Lucrand in primul rand cu trupa de dans din compania Samsung in Coreead de Sud pentru parcul de distractie Everland si-a imbunatatit tehnica si a inceput sa danseze in mod profesional.

 

Programele sale incipiente au fost stilistic similare cu cele ale profesorilor ei, dar ea si-a găsit repede vocatia artistică și a început să realizeze experimente elaborate în dans.

Cu mai multă îndrăzneală și ilustrând viziunile sale prin mișcări mișcări tremurânde, violente, spastice și tremurânde, doamna coregraf Nela credea că aceste expresii fizice dau priză subteranelor spirituale și emoționale ignorate în totalitate în alte forme de dans occidental.

Tehnica de dans a doamnei coregraf Nela are o formă foarte cunoscută de mișcare si stil predată de instituțiile de dans din întreaga țară.