Festivalul de dans Stelele Aurii 2021 – Constanta

Festivalul Stelele Aurii 2021

Școala de dans Azurdancestudio la festivalul Stelele Aurii 2021

Școala de dans Azurdancestudio la festivalul Stelele Aurii 2021

Festivalul de Dans „Stelele aurii” este o adevărată desfășurare de forțe, un concurs organizat pe 20 de secțiuni și pe mai multe categorii de vârstă (de la 4 până la 26 de ani).

Pot participa atât dansatori amatori (copii care practica baletul de două-trei ori pe săptămână), cât și dansatori profesioniști (copii care studiază la școli și licee de dans).

Este un concurs puternic, pentru că vin aici concurenți de la licee de coregrafie, academii de dans și cluburi prestigioase.

„A fost un concurs greu, dar foarte frumos și foarte bine organizat. Au participat copii talentați și foarte bine pregătiți, au fost coregrafii superbe, unele de-a dreptul spectaculoase.

Eu consider că a fost un festival de mare valoare, o ediție de înaltă clasă, iar bucuria noastră este cu atât mai mare nu doar pentru că am participat, ci și pentru că am reușit să urcăm și pe podium.

Ne-am descurcat foarte bine având în vedere nivelul ridicat de pregătire al multor copii înscriși în concurs.

Le felicit pe minunatele noastre fetițe și le mulțumesc din tot sufletul părinților și bunicilor pentru sprijin, pentru răbdare, pentru înțelegere.

În spatele acestor rezultate stau foarte multă muncă, disciplină, încredere, dar mai stă și bucuria dansului, pe care o trăim împreună”, ne-a declarat Nela Anton, profesoara și coregrafa fetițelor.

Iată rezultatele obținute de fetițele de la Constanta:

Locul 1 – Solo contemporan
Locul 1 – Solo balet
Locul 1 – Duo contemporan
Locul 1 – Trio – categoria Jazz – Hit me with your best shot

Galerie Video