Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor

Dansul mirilor cursuri in Galati

Dansul mirilor cursuri in Galati cursuri cu intructorii de la scoala de dans Azurdancestudio.

Cu totii ne dorim ca nunta noastra sa fie cea mai reusita, de aceea venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va impresiona invitatii cu un dans al mirilor nemaipomenit.

Fie ca alegi clasicul vals vienez, un blues preferat, un tango pasional sau un colaj de diverse stiluri, dansul mirilor o sa reflecte povestea voastra de iubire.

O nuntă înseamnă bucurie iar dansul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare a uniunii celor doi îndrăgostiți. Primul dans pornește, în mod oficial, petrecerea și cheamă invitații la joc și voie bună.

Suntem încântați să contribuim la acest moment memorabil din viața voastră.

Folosindu-ne de experiența și cunoștințele noastre în dans, vă vom ajuta în realizarea unui moment deosebit care să vă reprezinte și de care vă veți aduce aminte cu zâmbetul pe buze.

Care dans crezi ca este potrivit pentru tine?

Recomandăm să vă gândiți întâi pe ce melodie v-ar face plăcere să dansați, indiferent dacă știți vreun pas sau nu.

Orice ar fi aceasta, varietatea de dansuri care pot fi abordate este foarte mare. Fie că vorbim despre vals, dansuri latino-americane sau mișcările lui Chris Brown, vă încurajăm să faceți alegerea care să vă reprezinte.

De restul ne ocupăm noi. E simplu: Voi veniți cu melodia, noi facem coregrafia.

Avantajul cursurilor particulare stă în posibilitatea de a avea un program flexibil.

Pentru a face ziua nuntii speciala, va fi important sa alegeti o melodie cu care sa deschideti dansurile oficiale si pe a carei muzica va fi organizata lectia principala.

Programul complet de muzică va fi apoi ales în funcție de preferințele dvs., adaptându-l la abilitățile dvs. si a dansului real, iar profesorul vă va sfătui ce fel de dans vi se va potrivi cel mai bine temperamentului.

Organizatorii nostri experimentați vă vor însoți în timpul șederii la școală de dans, planificând toate activitățile în funcție de nevoile dvs.

Puteți alege dansul care vă place și vă reprezintă dintr-o gamă largă: rumba, vals, vals vienez, foxtrot, salsa, bachata, merengue, samba … și multe altele.

Oferim o lecție gratuită de încercare, în care putem evalua nivelul dvs. de învățare și vă propunem pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. cu numărul de lecții potrivite pentru pregătirea dvs. și posibilitatea de animare în timpul nunții.

Începerea cursurilor cu cel puțin 10 săptămâni înainte de eveniment pentru a avea timp suficient de repetiție și însușire a coregrafiei, astfel încât la dansul mirilor totul să decurgă firesc și relaxat.

În funcție de complexitatea dansului, se poate aloca o perioada de până la 4-5 luni, în funcție și de frecvența ședințelor.

Ședințele se stabilesc împreună cu instructorul și pot fi programate atât în timpul săptămânii cât și în weekend iar durata lor este de 60 de minute.

De asemenea, ședințele se desfășoară doar cu instructorul în sală.

Asadar alege-ne pe noi. Suntem specialiști în crearea de rutine de dansuri de nunți, încrezători, relaxati și impresionanti! Alegerea este a ta 🙂