Dansul mirilor cursuri in Galati

Coregrafii personalizate pentru dansul mirilor

Dansul mirilor cursuri in Galati cu intructorii de la Azurdancestudio.

Cu totii ne dorim ca nunta noastra sa fie cea mai reusita, de aceea venim in sprijinul dumneavoastra pentru a va impresiona invitatii cu un dans al mirilor nemaipomenit.

Fie ca alegi clasicul vals vienez, un blues preferat, un tango pasional sau un colaj de diverse stiluri, dansul mirilor o sa reflecte povestea voastra de iubire.

 

O nuntă înseamnă bucurie iar dansul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare a uniunii celor doi îndrăgostiți. Primul dans pornește, în mod oficial, petrecerea și cheamă invitații la joc și voie bună.

Suntem încântați să contribuim la acest moment memorabil din viața voastră.

Folosindu-ne de experiența și cunoștințele noastre în dans, vă vom ajuta în realizarea unui moment deosebit care să vă reprezinte și de care vă veți aduce aminte cu zâmbetul pe buze.

Dansul mirilor cursuri in Galati

Care dans crezi ca este potrivit pentru tine?

Recomandăm să vă gândiți întâi pe ce melodie v-ar face plăcere să dansați, indiferent dacă știți vreun pas sau nu.

Orice ar fi aceasta, varietatea de dansuri care pot fi abordate este foarte mare. Fie că vorbim despre vals, dansuri latino-americane sau mișcările lui Chris Brown, vă încurajăm să faceți alegerea care să vă reprezinte.10

De restul ne ocupăm noi. E simplu: Voi veniți cu melodia, noi facem coregrafia.

Avantajul cursurilor particulare stă în posibilitatea de a avea un program flexibil.

Pentru a face ziua nuntii speciala, va fi important sa alegeti o melodie cu care sa deschideti dansurile oficiale si pe a carei muzica va fi organizata lectia principala.

Programul complet de muzică va fi apoi ales în funcție de preferințele dvs., adaptându-l la abilitățile dvs. si a dansului real, iar profesorul vă va sfătui ce fel de dans vi se va potrivi cel mai bine temperamentului.

Organizatorii nostri experimentați vă vor însoți în timpul șederii la școală de dans, planificând toate activitățile în funcție de nevoile dvs.

Puteți alege dansul care vă place și vă reprezintă dintr-o gamă largă: rumba, vals, vals vienez, foxtrot, salsa, bachata, merengue, samba … și multe altele.

Oferim o lecție gratuită de încercare, în care putem evalua nivelul dvs. de învățare și vă propunem pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. cu numărul de lecții potrivite pentru pregătirea dvs. și posibilitatea de animare în timpul nunții.

Începerea cursurilor cu cel puțin 10 săptămâni înainte de eveniment pentru a avea timp suficient de repetiție și însușire a coregrafiei, astfel încât la dansul mirilor totul să decurgă firesc și relaxat.

În funcție de complexitatea dansului, se poate aloca o perioada de până la 4-5 luni, în funcție și de frecvența ședințelor.

Ședințele se stabilesc împreună cu instructorul și pot fi programate atât în timpul săptămânii cât și în weekend iar durata lor este de 60 de minute.

De asemenea, ședințele se desfășoară doar cu instructorul în sală.

Asadar alege-ne pe noi. Suntem specialiști în crearea de rutine de dansuri de nunți, încrezători, relaxati și impresionanti! Alegerea este a ta 🙂

Lectii pentru primul dans

Lecțiile de dans pentru nuntă sunt excelente pentru cei care:

  • Sunt nervoși în ceea ce privește dansul în fața unei mulțimi mari
  • Simt că nu au absolut nici o abilitate de dans
  • Trebuie să învețe doar câteva mișcări de bază
  • Doresc să corecteze un întreg dans care îi va impresiona pe oaspeți

Dacă primul dans ca un cuplu căsătorit provoacă stomacul tău noduri, nu-ți mai face griji! Instructorii talentați de la Azurdancestudio te pot ajuta să înveți să dansezi, așa că primul tău dans va fi unul pe care oaspeții tăi nu îl vor uita foarte repede. Indiferent de nivelul de calificare, vă putem ajuta pe ringul de dans la nuntă.

Începeți planificarea din timp

Planificarea unei nunți este stresantă, iar încercarile de a învăța un dans complet se pot adăuga la acest stres. Asigurați-vă că este mai ușor pentru dvs. și partenerul dvs. și începeți să programați lecțiile de dans devreme. Dacă nunta ta este peste șase luni, nu este prea devreme să începi să învațați pentru dansul mirilor.

Alegeți o melodie

Dacă aveți deja o melodie în minte, am fi mai mult decât bucuroși să o folosim în timpul lecțiilor dvs. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ajutor pentru alegerea unei melodii care să se potrivească cu dvs. și cu partenerul dvs., vă putem ajuta! Doar anunțați-ne și vom fi mai mult decât dispuși să oferim serviciul nostru experimentat, ajutându-vă să selectați cântecul potrivit.

Incepe astazi

Dați-ne un telefon la (+40) 737 560 815 sau completați formularul din pagina de contact pentru a vă programa o lecție privată introductivă gratuită pentru a vă întâlni cu unul dintre instructorii noștri. Vei începe să dansezi și putem vorbi despre modul în care vom ajuta să vă facem dansul mirilor perfect.