Cursuri de dans pentru nunta

Cursuri de dans pentru nunta trend sau nu, au devenit foarte populare în rândul viitorilor soți, datorită faptului că în ultimii ani, dansul mirilor a ajuns să fie momentul central al întregului eveniment.

Iar dacă pe parcursul nunții poți să mai scapi de ochii curioși ai nuntașilor, dansul mirilor este acel moment în care toți ochii sunt atintiti asupra ta.

Deși nimeni nu va va judeca dacă ati greșit un pas la vals, cu siguranță toți va vor aprecia și admira dacă le oferiti un dans inspirat de personalitatea voastra.

Cel mai frumos dans poate fi cel de al nunti tale.

Această listă de verificare este o resursă care va ajuta viitorii miri in procesul de luare a deciziilor atunci când decideți de ce servici veți avea nevoie pentru cel mai frumos dans dansul mirilor sau mai bine zis primul dans.

În interior veți găsi cateva idei pe care probabil nu le-ați luat în calcul niciodată. Mai important, acum aveti o referință la îndemână, astfel încât nu va trebui să jonglezi cu opțiunile.

Nu trebuie să vă gândiți atât de mult la planificarea unei nunți! Utilizați această listă de informatii pentru a putea lua mult mai usor decizii cu privire la dansul din seara nunti.

Indiferent de ideea dansului, instructorul nostru va lucra împreună cu tine și cu partenerul dvs. la o coregrafie pentru a vă inspira și a vă motiva pe amândoi să faceți ceva altceva decât un final retro al noii influențe!

Dansul miresei si al mirelui

Informatii ce vor fi necesare instructorilor

^ Când are loc nunta?

^ Cine va avea controlul asupra muzici?

^ DJ?

^ Trupa live?

^ Tu și iPod-ul tău?

^ Care este dimensiunea scenei de dans?

^ Care este tema nuntii tale?

^ Câți invitați vor participa și cum vor fi aranjarile în locatia nunti?

^ Care este forma rochiei de mireasa, important pentru a nu te incomoda in timpul dansului?

^ Ce fel de pantofi vei purta?

Alegerea muzici pentru dansul mirilor

Cu siguranta va doriti sa va surprindeti invitați ..

^ Când alegeți o melodie, discutați cu partenerul nu numai ce melodie va place dar si despre ce doresti să spună cântecul tău despre tine ba chiar si ce doresti să spună dansul tău despre tine!

^ Planificarea nunții este destul de agitată, lăsați lecțiile dvs. să fie lipsite de stres.

^ Raportul cuplurilor ce se bucură cel mai mult de cursurile de dans pentru nuntă sunt cele care asculta si lasa instrucțiunile pentru instructor.

Cele mai comune dansuri secundare

Dans cu parintiDansul cu cei dragi din familie este o expresie frumoasă a dragostei, o ceremonie care va avea loc cu plăcere !

Cele mai comune dansuri secundare sunt dansurile tată-fiică și fiu-mamă.

Lucruri de luat în considerare

^ Oare parinti stiu sa danseze?

^ Ce fel de melodie doresc pentru dansul lor?

^ Dulce și sentimental?

^ Ritmuri rapide și festive?

^ Există limitări fizice pentru mamă și tată?

^ Parinti locuiesc destul de aproape pentru a lua lecții de dans cu tine?

^ Există și alți membri ai familiei care pot merita propriile lor dansuri?

Primul tău dans de nuntă ar trebui să fie o amintire comoara, așa că dacă vrei să eviți amestecul ciudat al pasilor de dans, ai ajuns in locul potrivit!

Va vom învăța câteva mișcări pentru a fi mândri de voi. Asadar vino la lecții private de dans pentru nuntă, la scoala de dans Azurdancestudio din Galati.

Va asiguram că primul tău dans, este cel mai bun dans din viața ta, sporind încrederea în timp ce te înveți să dansezi.

Primul dans (dansul mirilor) un moment unic care are rolul de a deschide petrecerea și în același timp de a destinde invitații. Până acum majoritatea mirilor alegeau clasicul vals vienez pentru a da startul petrecerii, dar in ultimul timp se observa tendinta de a adopta coregrafie pesonalizata. Mai exact, mirii pot începe dansul în pași de vals și să îl termine pe muzică rock sau muzică populară, în funcție de preferințe. Dacă te numeri printre cei care își doresc un moment memorabil la nuntă, atunci ar fi bine să te înscrii la cursurile noatre de dans pentru nuntă în cadrul cărora vei concepe, împreună cu antrenorul, coregrafie perfectă.
Majoritatea își doresc o coregrafie unică, care să atragă toate privire și să fie apreciată de către invitați. Mai mult decât atât, în ultimul timp, tinerii au început să renunțe la clasicul vals vienez pentru a le oferi nuntașilor un moment comic, care să destindă atmosfera și să dea startul la distracție. Credem ca este foarte important să te distrezi la propria nuntă. După o perioadă lungă în care ai alergat în toate părțile ca să organizezi acest eveniment, este dreptul tău să te distrezi și să te destinzi. Poți face asta prin dans, desigur. Iar în cadrul cursurilor de dans pentru nuntă vei învăța cum să dansezi fără nicio grijă,cum sa pui emotie in orice pas,cum să te distrezi si sa ai parte de zambetele invitatilor tai. Nu în ultimul rând, cursurile de dans pentru nunta te pregătesc pentru viața în doi. Un vals perfect executat pe melodia ta de suflet îți va arăta faptul că viața de familie este precum un dans în care trebuie să ai încredere in partenerul tau, care te va proteja și va merge pe același drum alături de tine. Dansul poate fi considerat o artă, un lucru intim și magic ce aproprie și unește două persoane, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Cursuri de dans pentru nunta cu instructori scoli de dans Azurdancestudio pentru o nunta fabuloasa.

Poate te-ai întrebat deja de ce ar trebui să apelezi la aceste cursuri de dans pentru nunta, când poți concepe chiar tu acest dans, mai ales dacă ești pasionat de această activitate.

Ar trebui insa sa iei in considerare urmatoarele lucruri: Nu vei avea timp să te ocupi singur de coregrafie.

Organizarea unei nunți cere mult timp și multă răbdare.

Chiar dacă te vei apuca din timp sa stabilesti toate detaliile, cu siguranță tot pe ultima sută de metri vei avea totul gata.

Din experiența personală și profesională putem spune că mirii nu au timp să se ocupe singuri de realizarea unei coregrafii speciale pentru acel moment.

Acest lucru presupune alegerea unei melodii potrivite, alegerea pașilor potriviți și apoi repetiții, repetiții, repetiții.

Dacă nu te-ai hotărât încă ce melodie ar fi potrivită pentru dansul mirilor, cu siguranță vei primi un sfat bun de la antrenorul tău.

Dacă nu știi încă ce stil de dans să abordezi, este de ajuns să îi explici coregrafului ce doresti,ce iti place si el va ști exact ce se potriveste cuplului vostru.

Cu alte cuvinte, antrenorul va fi acolo pentru voi, întotdeauna cu un sfat și se va asigura ca la finalul cursurilor de dans pentru nuntă ,să fiti mulțumiti de momentul ales.

Antrenorul va fi criticul vostru, dar si persoana care va va sustine si incuraja.

 Beneficiile cursurilor de dans pentru nunta

În concluzie, dacă vreti sa va oferiti voua in primul rand dar si invitaților vostri un moment unic, de care să se povestească mulți ani de acum înainte, ar fi bine să iei în considerare varianta cursurilor de dans pentru nunta si angajarea de dansatori pentru evenimente.

În acest fel vei economisi și timp prețios, dar vei fi și sigur că vei străluci pe ringul de dans.

  • Ce melodie ți se potrivește pentru dansul mirilor
  • Care va fi coregrafia primului vostru dans în calitate de soț/soție
  • Cum să adopți o postură corectă în timpul dansului
  • Cum să îți transmiți sentimentele prin intermediul dansului
  • Cum să zâmbești tot timpul
  • Cum să te distrezi în timp ce dansezi
  • Cum sa ai o atitudine pe măsură.
  • Cum sa ai incredere in tine…..

Toate acestea le veti invata alaturi de coregraful tau.

În acest fel, te vei putea distra în timp ce dansezi, fără să îți faci probleme că dansul nu îți va ieși bine sau că vei greși un pas.Dacă nu ai o postură corectă, fii sigură că antrenorul tău îți va atrage atenția imediat.

Dacă nu va miscati ritmic,pe muzică, la fel, antrenorul va fi primul care te va învăța cum să te lași purtat de muzică.

Diferența principală dintre cursuri de dans nunta și învățarea pe cont propriu este că, în primul caz vei avea întotdeauna un ochi asupra ta.

Coregraful este plătit să te învețe cum să execuți corect pașii de dans și cum să transmiți cât mai bine emoția pe care o simți.

Avem o structură simplă de rezervare pentru a vă face cât mai ușoară posibilitatea să vă rezervați numărul dorit de lecție de dans de nuntă necesară.