Bun venit pe Azurdancestudio | 0040737560815

New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
27
Feb 2017

Dance World Cup: Azurdancestudio locul 2 categoria dans contemporan

Azurdancestudio locul 2 categoria dans contemporan

Locul 2 la sectiunea solo cu un dans contemporan. Maya o fetita la numai 9 ani cursant al scoli de dans Azurdancestudio. A auzit o melodie, i-a placut foarte mult si a vrut un dans pe aceasta melodie. Am spus domnei Nela, instructorul meu de dans ca vreau o coregrafie pentru dans contemporan.

dans contemporan

Ok, i-a zis doamna coregraf, dar nu mai poti fi asa fericita pe scena, asa cum esti de obicei, trebuie sa exprimi cu totul altceva…revolta, frustrare, forta, sa fii hotarata, sa arati ca lupti pentru dreptul tau, crezi ca poti?

Nu va fi usor… Maya a zis da. Si au facut dansul in ianuarie. Iar Maya a invatat sa lase zambetul in culise… Pentru cei care au o drama in suflet, frustrari, rautati si asa mai departe, e usor sa joace acest rol pe scena.

dans contemporan

Dar pentru cine este vesel, bland, luminos si jucaus, e mai greu. “Mami, nu pot sa ma abtin sa nu zambesc, eu sunt asa fericita pe scena…! Trebuie, Maya, asta e rolul!” Joi seara mi-a spus: “Mami, stii, chiar vreau sa dansez cat de bine pot!

Dar stii de ce? Ca sa-mi demonstrez MIE ca POT dansa si dans contemporan !!! Asta vreau ! Si a putut. A reusit. A intrat in forta, a dansat bine, a demonstrat ca poate dansa si acest stil. Iar tati i-a facut cele mai frumoase fotografii din nou… 

Multumim mult pentru incredere, rabdare, inspiratie, indrumare si sfaturile pretioase ale doamnei Nela Anton instructor de dans si coregraf al scoli de dans Azurdancestudio din Galati. 

Admiram mult expresivitatea ei…este extraordinara si asteptam cu drag rezultate pozitive din Germania. PS: si-a luat zambetul inapoi din culise 🙂

De ce să îți înscrii copilul la cursuri de dans?

Cursurile de dans pentru copii încep să fie din ce în ce mai căutate de părinții care își doresc o activitate regulată pentru copiii lor. Indiferent de stilul de dans, aceste cursuri pot avea numeroase beneficii asupra copiilor, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. De aceea, înainte …

Articole asemanatoare